Versünnep Tábor 2023

A Pro Filii Alapítványnak köszönhetően idén is megrendeztük a Versünnep szakmai táborát augusztus 06. és 12. között Királyszálláson, a Nagy-Magyarország Parkban.

A Nemzetközi Seregszemle legígéretesebb szereplői egyhetes intenzív képzésen vehettek részt. A programban a számos kompetenciafejlesztés mellett a sportra és kreatív szabadidő eltöltésre is lehetőség nyílt.

Szakmai vezető:

Kolti Helga

Tanárok:

Csomor Csilla

Spisák István

Hegedűs Bori

Tempfli Erik

Olaszy Csaba

Zene, játék, versek, élmény, kaland, mesés hat napot töltöttünk, csodálatos környezetben.

„Egy tábor, ahol varázslatos időt töltöttünk, a szavak szárnyaltak és a költészet varázsa a szívünkig ért. Mindenki nyitott, őszinte, kíváncsi. A csoportos foglalkozások, a kreatív játékok és a mély beszélgetések mind hozzájárultak ahhoz, hogy a résztvevők felfedezhessék saját hangjukat és stílusukat.

Egy felejthetetlen kaland volt, ahol a résztvevők energiája megsokszorozódott, inspirációval telve, életre szóló barátságok köttettek.”

Ilyen volt a Verstábor Királyszálláson. Köszönjük a közös munkát és hogy jöttetek.

Hálásan köszönjük a Pro Filii Alapítvány támogatását!

 

A Versünnep Tábor tehetségeit, élményeit, tapasztalatait és barátságait mutatja be kisfilmünk, fogadjátok szeretettel, nézzétek velünk a többi filmmel együtt YouTube csatornánkon:

Hosszú változat:

 

Rövid változat:

Már alig várjuk a következő találkozást. Tartsatok velünk folyamatosan friss hírekért Facebook oldalunkon is: https://www.facebook.com/versunnep

Kapcsolódó hírek