Versünnep felkészítők

Új felkészítési, szakmai segítő lehetőségek a Versünneplőknek

A Versünnep Alapítvány 17 éve elkötelezetten képviseli, támogatja és segíti a vers- és prózamondásban érintettek közösségét. Most két új területen kínálunk szakmai fejlődési lehetőséget segítségnyújtással.

Versmondás/verselemzés online felkészítés:

Jelen felhívásunkkal online szakmai tanácsadás lehetőséget kínálunk minden érdeklődő számára. Ha versmondó vagy és versenyre készülsz, ha felkészítő tanár vagy és segítségre van szükséged, vagy csupán szeretnél egy irodalmi művel behatóbban is foglalkozni, bátran keress meg bennünket. Abban az esetben is örömmel támogatunk, ha művészeti egyetemre készülsz és jól jönne egy felkészítő tanár.

Tanácsadóink a szakma kiemelt képviselői: Csomor Csilla színművész, Kolti Helga színművész, Turi Bálint színművész. 

Felvesszük mindazokkal a kapcsolatot, akik elküldik jelentkezésüket az erre a célra kialakított felületen. A tanácsadás személyre szabottan, előre megbeszélt időpontban, az igényelt szakmai közreműködővel, online történik. Az egyszeri tanácsadás térítésmentes. Az egyszeri alkalmat meghaladó felkészítésre is van lehetőség, ennek részleteit az igények felmérését követően tudjuk meghatározni. 

Művészeti képző intézménybe történő felvételire való felkészítés:

A Versünnep Alapítvány évek óta a művészetek kiválóságaival dolgozik együtt. Ha szakszerű felkészítőre van szükséged, legyen az monológ, szituációs gyakorlat, zene, ének, tánc, mi segítünk megtalálni számodra a legmegfelelőbb szakembereket. Küldd el jelentkezésedet, hogy egy előre megbeszélt időpontban felmérhessük tudásodat és összeállíthassunk számodra egy programot.

Kapcsolódó hírek